Beställ från oss

Är du i processen att söka patent? Hos oss kan du beställa en sökning eller begära en offert. För att sedan se dina rapporter är du välkommen att logga in i vår kundportal.

Är du redan kund?

Om du redan har aktiverat ditt konto och valt lösenord, är det bara att logga in via länken nedan för att beställa: Logga in

Har du inte hunnit aktivera ditt konto än? Då behöver du inte oroa dig. Den e-postadress som är knuten till ditt användarkonto är fortfarande samma som när du registrerade dig. Kontakta oss så skickar vi en ny aktiveringslänk till dig.

Är du en ny användare?

Då vill vi börja med att tacka för att du väljer att använda just våra tjänster! Du kommer att snabbt flyttas till vår nya och säkra kundportal via länken nedan. Vår plattform gör det möjligt för dig att på ett tryggt, enkelt och säkert sätt beställa rätt tjänster inom patentsökning. Du kan genomföra beställningar, ta emot rapporter, se tidigare beställningar och kommunicera med oss. För att du inte ska behöva undra vilka av våra tjänster du behöver inför att söka patent, finns vi tillgängliga för att svara på alla dina frågor dagligen. Vi hjälper dig även att förstå hur man ansöker om patent och vikten av varför man bör söka patent för att skydda sina immateriella tillgångar.

För att registrera dig och lägga en beställning, vänligen klicka här.

Söka patent Ansöka om patent

Kom igång idag

  • Beställ patentsökningar från oss
  • Begär offerter
  • Se dina rapporter