Jobba hos oss

Vilka kandidater söker vi?

Vill du hjälpa våra kunder att utveckla morgondagens genialiska uppfinningar? Vill du bli expert inom konsten att söka och hitta information?

Om du blir en del av vårt team kommer du att få jobba vid den absoluta frontlinjen för utveckling av de idag mest avancerade teknologierna, samt arbeta med spännande företag världen över.

Att jobba hos Patentest innebär framför allt att du arbetar i en internationell, mångkulturell och flerspråkig miljö där huvudspråket är Engelska. Därför är en av de allra första kvalifikationerna för att jobba hos oss att behärska Engelska på akademisk nivå, och vi ser att du med fördel har Engelska som ditt modersmål. Ytterligare språkkunskaper så som Kinesiska, Japanska och/eller Tyska är också en stark fördel.

Jobbkvalifikationer
I och med hur kärnan av våra aktiviteter ser ut och vad det innebär, behöver du som kandidat ha en särskild akademisk bakgrund.

Ingenjörer från alla typer av områden är välkomna. Vidare är det en fördel om du har en multidisciplinär akademisk utbildning.

Då du kommer att arbeta med innovativ teknologi behöver du vara snabblärd, kreativ samt ha en hög analyseringsförmåga.

Du behöver också vara bekväm med kundkontakt över telefon, då du kommer att ha kontakt med kunder från olika delar av världen.

Låter detta spännande? Kontakta oss så berättar vi mer!

Börja gärna med att skicka in ditt CV till: info@patentim.com