Nyföretagare, företag & Startups

Patentrelaterad information och analys för nyföretagare och startups i Sverige

Vi på Patentest är stolta leverantörer av tjänster inom djupgående patent-analyser till ett stort antal företag sedan 2004. Vi erbjuder ett brett spektrum av patent- och IP informationstjänster rörande alla teknikområden till både företag och startups. Vår säkra onlineplattform är designad för att säkerställa beställnings och leveransprocessen och att förse dig med de bästa verktygen för utvärdering och analys av rapporter.

Om du är en Immaterialrätts- eller patentchef, IP koordinator eller utvecklingschef, så är våra tjänster och verktyg viktiga för ditt dagliga arbete. Vi kan exempelvis hjälpa dig med:

Nyhets och patentbarhetssökning och bedömning innan du skriver din patentansökan.

Patentbevakning och ett patents förändringar i legal status, till exempel är en konkurrents patent releveant att veta för dig som nyföretagare.

State Of The Art Sökning för att utvärdera publikationer och patentskrifter inom ditt teknikområde innan eller under ett utvecklingsprojekt.

Invalidering av ett patent eller en patentansökan som tillhör en konkurrent och som kan begränsa ditt företags aktiviteter.

Hitta ett patent som tillhör en konkurrent och som skyddar en teknisk lösning som du har behov av.

Vårt team på Patentest innefattar ingenjörer med olika teknik bakgrund så att vi har möjlighet att genomföra en patentanalys och grundliga sökningar inom alla teknikområden både för dig som är erfaren och dig som är nyföretagare och vill säkerställa att ditt startup når framgång.

Alla våra ingenjörer genomgår ett kontinuerligt träningsprogram för att bemästra konsten att genomföra sökningar och olika verktyg. Vi är mycket stolta över att vårt team har funnits med oss under många år, så att vi kan med garanti kan erbjuda expertis och kompetens inom relevanta teknikområden, och förse våra kunder med värdeskapande information och de bästa rapporterna.

Att leverera kvalitet och relevanta rapporter är det viktigaste för oss. Därför säkerställer vi att våra sökmetoder, verktyg och träningsprogram alltid är uppdaterade och aktuella. Alla beställningar inom patentsökning matchas mot en ingenjör med den rätta teknik-bakgrunden och erfarenheten. Alla våra sökningar och rapporter kontrolleras alltid av minst en ytterligare ingenjör innan den skickas till dig. Vidare står vår dörr naturligtvis alltid öppen för återkopplingar från dig. Vi ser till att besvara samtliga av dina frågor.

Du kan enkelt registrera dig och få tillgång till vår säkra beställningsprocess. Du kan också registrera och hantera ett flertal användare under ditt namn om du och din organisation har behov av att fler kan se era sökrapporter. Vi är dedikerade till att förse dig med de bästa tjänsterna och priserna. Vårt system gör det möjligt för dig att:

  • Hantera dina beställningar och rapporter tryggt och säkert
  • Hantera ditt team
  • Hantera flertalet beställningar samtidigt samt utvärdera både befintliga och tidigare beställningar och rapporter
  • Ladda ner och ta del av viktig analysinformation gällande rapporten eller ett specifikt dokument i rapporten

Här finner du länkar för mer information:

Beställ en sökning | Våra kunder | Varför patentNyföretagare Patentanalys