Patentombud & Advokatbyråer

Patent och IP-analys för patentombud och advokatbyråer inom immaterialrätt

Patentombud och advokatbyråer väljer Patentest som prioriterad leverantör av Patentinformation sedan 2004. Oavsett om du är baserad i USA, Kina, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Israel eller något annat land, så finns vi här för att förse dig med högkvalitativa tjänster. Vi förser dig dessutom med den mest träffsäkra typen av analyser och patentinformation. Oavsett vilken teknologi det gäller eller hur enkelt eller komplicerat uppdraget är, kan du vara säker på att vårt erfarna team kan leverera precis rätt patentinformation till dig.

Vårt team på Patentest består av ingenjörer med olika teknisk bakgrund så att vi har möjlighet att genomföra sökningar och analyser inom alla typer av teknik- eller utvecklingsområden.

Samtliga av våra ingenjörer genomgår också ett intensivt träningsprogram för att lära sig bemästra konsten att genomföra högkvalitativa sökningar och olika sökverktyg.

Vi är mycket stolta över att vårt team funnits med oss under många år. Detta gör att vi kan erbjuda garanterad expertis och kompetens inom relevanta teknikområden, samt förse våra kunder med värdeskapande information och de absolut bästa rapporterna.

Att leverera kvalitet och precision är det allra viktigaste för oss. Därför säkerställer vi att våra sökmetoder, verktyg och träningsprogram alltid är uppdaterade.

Alla beställningar vi får matchas med en ingenjör med den rätta tekniska bakgrunden och erfarenheten. Alla våra sökningar och rapporter kontrolleras dessutom alltid av minst en ytterligare ingenjör innan den skickas till dig. Vidare står vår dörr naturligtvis alltid öppen för återkopplingar från dig, och vi ser till att besvara samtliga av dina frågor.

Som patentombud är du mycket viktigt för oss. Du och dina kunders nöjdhet är det bästa sättet för oss att säkra vår nästa order.


Säkerhet och sekretess


Säkerhet och sekretess placerar vi i främsta rummet. Därför ser vi till att vår beställningsprocess online är av högsta kvalitet när det kommer till säkerhet och använda säkerhetslösningar.

Ingen information sparas lokalt på våra datorer och servrar och alla våra kunders information är alltid säkrad genom att vi använder marknadens bästa plattform.


Registrering

Du kan med enkelhet registrera dig och få tillgång till vår beställningsprocess. Vidare kan du också registrera och hantera flera användare under ditt namn, om så önskas. På Patentest är vi ständigt hängivna att förse dig med de i särklass bästa tjänsterna och priserna som marknaden har att erbjuda. Vårt system gör det möjligt för dig att:

  • Hantera dina beställningar och rapporter både tryggt och säkert

  • Hantera ditt team

  • Hantera flertalet beställningar samtidigt samt utvärdera både befintliga och tidigare beställningar samt rapporter

  • Ladda ner och ta del av viktig analysinformation gällande rapporten eller ett specifikt dokument i rapporten

För mer information, se följande länkar nedan:

Beställ en sökning | Våra kunder | Exempel på innovations-rapport

patentombud Ip-analys patentansökan